Tyske tv-kanaler 

ARD
ARD – Når kun det bedste er godt nok
”Qualität” er et ord, der nærmest klæber sig til Tyskland. Ingen kan som tyskere lave ting, der bare er i orden – og ARD er ingen undtagelse. Her får du nogle af de flotteste og mest krævende tv-programmer i Europa. Du får stof til eftertanke, når vigtige emner tages op i debatprogrammer og spændende dokumentarer, og du bliver opdateret med det sidste i en af dagens mange nyhedsudsendelser.  

ZDF
ZDF – Stor, større, ZDF
Der bliver malet med de store pensler hos ZDF. Her finder du intet mindre end et overflødighedshorn af fantastiske tv-produktioner, der kan tage pusten fra selv den mest sippede seer. Die Gustloff, Die Wölfe, Die Deutschen og Krieg und Frieden er bare et udpluk af ZDF’s enorme produktions-katalog – for ikke at tale om Terra X, der tager dig med tilbage i historien og blander film med den nyeste computerteknologi for at skabe de mest autentiske stemninger.

ARTE
ARTE – Indblik i kunstens verden
ARTE har taget skridtet hele vejen ind i den digitale tidsalder. Kanalen leverer kultur på nettet, såvel som på tv. Og som noget helt enestående, sender ARTE fra to lande, Tyskland og Frankrig – og derfor på begge sprog. Her får du serveret ny musik, teater og kunst i alle afskygninger. Det er den udforskende og den undersøgende kanal, der sætter spot på mennesker fra forskellige kulturer og på samfund og politik.

RTL
RTL – Spænding til bristepunktet
Vil du have hæsblæsende tv, har du stillet ind på den helt rigtige kanal. RTL bruger ikke bremsen. De leverer kulørt og grænseoverskridende tv så langt øjet rækker. Det er reality-shows, serier, film og quizzer; Der er plastikoperationer og modeldrømme; Der er kendte bag facaden og over dynen; Der er muskelbundter og metromænd og masser af makeup. RTL går helt til grænsen og gerne over – hvis du vil med!

NDR
NDR – Kom tættere på

Nordtyskland og Danmark hænger sammen på landkortet – men også politisk, økonomisk og kulturelt. Det nordtyske NDR følger udviklingen i deres nyheds- og dokumentarudsendelser. Der er debatter, som er berygtede fore deres skænderier og hårdtslående stil, og koncerter, der bringer dig tættere på himlen.

RTL2
RTL2 – Leverer varen og mere til

Stjerner, reality, sitcoms og reportager – serier, film og flotte biler. Der er masser af fryd for øjet på RTL2, og du er inviteret med på en kigger. Der er krimier, livsstil, mad og musik. Den tyske kanal leverer varen og mere til.  

SAT1
Sat1 – Underholdende tv

Sport, romantik, livsstilsmagasiner, comedy og serier, SAT1 er alt det, man drømmer om, at underholdende tv skal være.

PROSIEBEN
PRO7 – Film i særklasse

Vindere og tabere, stjerner og stakler. Her er noget for enhver, når PRO7 sender underholdning på alle parametre. Tv-film, komedieserier og reality. Kanalen kræver ikke andet, end at du læner dig tilbage og lader dig underholde. Det er afslapning for seerne og hårdt arbejde for en kanal, der kan bryste sig af at være en af de mest populære – og har du ikke tid til at gå i biografen, kan du altid finde en film på PRO7.

3SAT
3SAT – Smæk for skillingen
Videnskab, litteratur, dokumentar og musik. Teater, kunst og litteratur. 3SAT har forventninger til seernes intelligens – og du får smæk for skillingen.

VIVA
VIVA – Nyt fra den internationale scene

Vil du have adgang til alt det nyeste fra den internationale scene, så har du zappet over på den helt rigtige kanal. Alternativ musik, undergrund og avantgarde. Hitlister fra Tyskland, England, øvrige Europa og USA. Skulle der ellers være noget?

Læs mere om de forskellige kanaler her: