De forskellige kategorier

Copydan Verdens TV administrerer og håndterer ophavsrettigheder i forbindelse med distribution af danske og udenlandske tv- og radiokanaler. De forskellige tv-kanaler er opdelt i forskellige kategorier, som du kan læse mere om her.

Copydan tv-kanalerne
Copydan Verdens TV håndterer alle ophavsrettigheder for kanaler i kategorien ’Copydan tv-kanaler’, så du behøver kun én distributionsaftale for disse kanaler. Du finder langt over 100 tv-kanaler fra hele verden blandt Copydan tv-kanalerne – ikke mindst de svenske, norske og tyske nabolandskanaler. 

Mellemgruppe tv-kanalerne
I denne katogori finder du danske eller dansk versionerede kommercielle tv-kanaler. Du finder her bl.a. danske underholdsningskanaler og de fleste børne- og sportskanaler. En Mellemgruppe tv-kanal er en tv-kanal, hvor Copydan Verdens TV i samarbejde med Koda håndterer alle rettigheder, som ikke indehaves af tv-stationen. Du skal derfor også indgå aftale med tv-stationen. Betaling sker efter samme tarif som for Copydan tv-kanalerne og dækker alle rettigheder, som ikke indehaves af tv-stationen, herunder også betaling til Koda. Mellemgruppe tv-kanaler opdeles i forhold til mængden af musik i sendefladen (lav, mellem eller høj). 

Musik tv-kanaler
Musik tv-kanalerne (de tidligere ”Koda tv-kanaler ”) er kommercielle tv-kanaler, med forskelligt indhold, hvor der kun udestår håndtering af forskellige typer af musikrettigheder. Copydan Verdens TV håndterer i samarbejde med Koda disse rettigheder. Alle øvrige rettigheder håndteres via aftale med tv-stationen. Betalingen til Copydan Verdens TV dækker både Koda’s rettigheder og rettigheder til udgivne fonogrammer som indehaves af Copydan Verdens TV’s medlemsorganisationer.

Vh1, Uptown TV og Premium tv-kanalerne
Der er enkelte tv-kanaler som afregnes efter særlig pris, som kan ses på prisskemaet, da de ikke tilhører en af de 3 grupper af tv-kanaler, som er beskrevet ovenfor: VH 1 Uptown TV Uptown Classic Premium tv-kanaler er tv-kanaler som fx C More, Viasat Film, Hustler og Pink Plus

Radiokanaler
Når du betaler for Verdens TV-kanaler får du også umiddelbart gratis adgang til at videresende en lang række danske, svenske, tyske og norske radiokanaler.