Overblik over kanaler og abonnenter

En gang om året skal du logge på vores online registreringssystem og opgive det samlede antal tv-kanaler, radiokanaler og abonnenter i foreningen. Vi bruger disse data til en faktura for dit kabelanlæg. 

Når du indrapporterer til Verdens TV, sikrer du dig adgang til hundredvis af tv-kanaler til foreningens medlemmer - heriblandt de svenske, norske og tyske nabolandskanaler. Aftalen med os dækker brugen af ophavsrettighederne i de danske og udenlandske tv- og radioprogrammer, der bliver sendt på kanalerne i kabelanlægget.

Hvad går pengene til?
Verdens TV er en non profit forening, og betalingen til os går videre til de kunstnere og øvrige rettighedshavere, som står bag tv-kanalerne. Pengene indgår i vidt omfang i nye produktioner, så der kan produceres nyt tv

Når du indrapporterer til Verdens TV, sikrer du dig adgang til hundredvis af tv-kanaler til foreningens medlemmer - heriblandt de svenske, norske og tyske nabolandskanaler. Aftalen med os dækker brugen af ophavsrettighederne i de danske og udenlandske tv- og radioprogrammer, der bliver sendt på kanalerne i kabelanlægget. Verdens TV er en non profit forening, og betalingen til os går videre til de kunstnere og øvrige rettighedshavere, som står bag tv-kanalerne. Pengene indgår i vidt omfang i nye produktioner, så der kan produceres nyt tv. 

Sådan indrapporterer du i 2019
Læs mere i guiden 'Vejledning 2019'. Har du spørgsmål til indrapporteringen kontakt os da på tlf. 3544 1492.

Hvorfor skal jeg indrapportere til Copydan Verdens TV?
Et kabelanlæg kan ikke distribuere tv til foreningens medlemmer uden først af have en aftale med de rettighedshavere, der står bag de enkelte tv-kanaler. Via foreningen Verdens TV får dit kabelanlæg ret til at distribuere nabolandskanalerne fra Sverige, Norge og Tyskland samt øvrige tv-kanaler.

Verdens TV varetager rettighederne til nabolandskanalerne samt helt eller delvist rettighederne i de øvrige tv-kanaler i dit kabelanlæg. Verdens TV gør det nemt ved, at rigtig mange rettigheder samles et sted, så dit kabelanlæg via én aftale og faktura får afregnet for en stor mængde tv-indhold.

Hvem er ansvarlig for indrapporteringen?
Det er ejeren af kabelanlægget, der er ansvarlig for at indgå aftalen og sørge for indrapportering af kanaler og antal tilslutninger samt ansvarlig for at sørge for betaling. Når der ikke er tale om en traditionel antenneforening, er det anlæggets eller ejendommens ejer, f.eks. boligforeningen, der er ansvarlig – også selvom det tekniske signal købes hos en ekstern leverandør som f.eks. YouSee.

I de særlige tilfælde, hvor YouSee både leverer signalet, og selv ejer ejendommens antenneanlæg, er oplysnings- og betalingspligten hos YouSee.

Hvordan foregår betalingen?
Når du er færdig med at indrapportere, vil du først modtage en kvittering og sidenhen en faktura. Du kan vælge at modtage fakturaen på enten mail, EAN eller som brev.