Én indgang til en verden af indhold

Distribution af tv-indhold kræver en aftale med rettighedshaverne bag indholdet. Via Copydan Verdens TV kan jeres antenneforening indgå aftaler om store mængder af rettigheder til et stærkt dansk tv-produkt. 

Copydan Verdens TV er en non-profit forening, der er stiftet og styret af ca. 25 rettighedsorganisationer. Rettighedshaverne har givet Copydan Verdens TV mandat til at forhandle og indgå aftaler, som sikrer jeres antenneforening adgang til en række af de bedste tv-kanaler og digitale tjenester samt masser af dansk tv-indhold.

Liberty på DR1, Vores tid er nu på SVT1, Monster på NRK og Ku’damm på ZDF er blot nogle af de gode dramaserier, man gennem tiden har kunnet se på de store, brede danske og udenlandske public service tv-kanaler, som I kan få adgang til via Copydan Verdens TV. Rettighedshaverne har gjort det muligt at stille et tv-produkt til rådighed, som ikke blot sikrer jer de gode flow-tv-kanaler, men også muligheden for at benytte digitale tjenester, som fx gør det nemt at optage og se sine yndlingsprogrammer både derhjemme, og mens man er på farten. 

Udviklingen af de digitale tjenester er baseret på jeres teknik og de ideer, som I løbende er kommet med. Udviklingen har gjort, at det i dag er muligt at tilbyde et godt og fleksibelt tv-produkt, som passer ind i en tid, hvor medievanerne ændrer sig.

En aftale med Copydan Verdens TV dækker overordnet to områder:

Gennem én aftale sikrer jeres antenneforening sig rettighederne til at distribuere tv- og radiokanaler til medlemmerne, fx populære kanaler som TV2-regionerne, DR’s kanaler, de svenske, norske og tyske Nabolandskanaler samt kommercielle tv-kanaler (med undtagelse af tv-stationens rettigheder).

Se alle tv-kanalerne her

Aftalen sikrer også, at foreningen får rettighederne til en lang række digitale tjenester og tv-indhold, der gør tv-seningen mere fleksibel. Det drejer sig bl.a. om rettighederne til tjenester såsom: 

  • Web-tv i og uden for hjemmet samt i udlandet
  • Gem tv (N-PVR): Lav familiens eget tv-arkiv med jeres favoritprogrammer og gem det i skyen.
  • Stacking af programmer på Nabolandskanalerne
  • StartForfra: Start programmet forfra, når du kommer midt ind i det
  • SidsteDøgn/SidsteUge: Se gårsdagens og den forløbne uges programmer, når du vil

Se alle de digitale tjenester her

Ét samlet produkt
Via Copydan Verdens TV kan foreningen indgå en samlet aftale om hundredvis af ophavsrettigheder til både tv-distribution og digitale tjenester. Det samlede produkt sikrer jeres forening de bredeste rettigheder og et kvalitetsprodukt, der kan tage konkurrencen op med nye streamingtjenester og ændrede medievaner, til en fornuftig pris. 

Ved de kommercielle tv-kanaler som eksempelvis TV2, TV3 eller Discovery vil I skulle indgå en selvstændig aftale med den pågældende tv-station. 

Bindeled mellem brugere og rettighedshavere
Copydan Verdens TV er godkendt af Kulturministeriet til at benytte aftalelicens. Læs mere her om de mandater, vi har fået af rettighedshaverne til at indgå aftaler på deres vegne. 

Vi er en one-stop-shop, der gør det enkelt at indgå aftaler om en stor mængde indhold. Læs mere her